french-manicure-geld

De French manicure is een echte klassieker die nog steeds erg trendy is. Deze manicure is perfect voor een avondfeest of gewoon voor op kantoor. Bij een klassieke French manicure krijgt de nagel een nude look, terwijl het randje in stralend wit gelakt wordt. Het geeft de nagels een natuurlijke en toch uiterst verzorgde uitstraling.

Lang genieten van een klassieker als French manicure, het is een van de troeven van gel. Om een prachtige French manicure aan te brengen met gel, bestaan er verschillende manieren. De gekozen methode hangt af van persoonlijke voorkeuren.

French Manicure met gel, polygel of acryl

Het aanbrengen van een French manicure met gel. Om deze manier toe te passen, breng ik eerst een basisgel aan op de nagels. Vervolgens breng ik het witte randje aan dat zo kenmerkend is voor de French manicure. De builder-gel wordt hier overheen aangebracht. Als laatste werk ik de nagels af met een mooie gloss.

French Manicure with a twist

French manicure is een techniek om je nagels gezond en natuurlijk te doen overkomen. Maar wilt u gewoon eens heel wat anders dan kan er ook nog gekozen worden uit andere kleuren die u zelf leuk vindt, de zogenaamde french manicure with a twist! En in overleg kan dit op vele manieren toegepast worden.

Prijs: €40,00

provoet-kleur-80