Hoofdpijn klachten aanpakken en verlichten?

Veel mensen in Nederland hebben regelmatig last van hoofdpijn, zo’n 3,5 miljoen mensen. Kortom: hoofdpijn is een serieus probleem dat je sociale en werkzame leven enorm kan beïnvloeden.

Hoofdpijn komt voor bij zowel mannen als vrouwen, kinderen en volwassenen. Hoofdpijn heeft invloed op het gezinsleven, de relatie, het werk, de sociale contacten en vrije tijdsbesteding.

Er zijn veel verschillende soorten hoofdpijn. Vaak komt hoofdpijn in aanvallen, waarbij je heel ziek kunt zijn. Soms gaat het om hoofdpijn die dagelijks aanwezig is, alsof er een band om je hoofd zit. Het kan een zeurende pijn zijn, stekend maar ook echt bonkend. Migraine is de meest bekende en de meest gebruikte. Gelukkig heeft niet iedereen last van migraine, wat niet wil zeggen dat het geen erge hoofdpijn is. Vaak kan ik de oorzaak niet wegnemen maar wel de symptomen.

Door een massage kan ik de tijd tussen hoofdpijn verlengen. Dat is, zeker bij acute en hevige hoofdpijn, een welkome verlichting. Door verschillende massage technieken te combineren, zachte maar ook vrij stevige, ontstaat een massage die veel problemen aanpakt. We kunnen samen de hoofdpijn inzichtelijker maken, door middel van het bijhouden van een dagboekje, zodat we kunnen kijken wanneer de hoofdpijn opspeelt en waardoor de hoofdpijn wordt veroorzaakt.

Prijs: €45,00