hotstone-massage-2

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Tijdens de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hotstones op het lichaan word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Prijs: €49,50

provoet-kleur-80