Natuurlijke Wellness Treatment voor Voet & Onderbeen

Wellness behandelingen staan in het teken van lichamelijke en geestelijke rust, ontspanning en tijd voor jezelf. Lavendel helpt u te ontspannen en we houden van zijn zacht en betoverende aroma. Één van de redenen waarom we wel 47 verschillende soorten lavendel gebruiken ter ontspanning en genezing.

De Behandeling

  • Voetspa van Himalaya- en Keltisch zeezout, etherische oliën van lavendel en rozemarijn.
  • Wassing met een romige en zachte lavendelzeep.
  • Soft body scrub van Himalaya zout en druivenpit olie
  • Massage met massagekaars. Door de kaars aan te steken ontstaat er een kwaliteit massageolie die verrijkt is met de heerlijke geuren van lavendel. De speciale formule laat toe dat de massageolie direct op de huid aangebracht kan worden. Het is pure verwennerij voor voet en onderbeen en een genot voor de zintuigen. De samenstelling van voedende ingrediënten zorgen voor een diepgaande hydratatie en laat de huid soepel, zacht aanvoelen.
  • Voetmasker van Koalin Klei. Kaolin Klei zuivert, ontspant en verkwikt de voeten op een natuurlijke wijze en houdt de biologische balans van de huid in tact. (heel fijn ook toe te passen bij een kwetsbare huid!)
  • Body Butter Lavendel. Lavendel Shea butter balsem is een voedende balsem die de huid voedt, hydrateert en kalmeert.

Tijdens de lavendel behandeling werk ik met producten die volledig natuurlijk en eerlijk zijn. Stoffen uit de natuur zijn zoveel krachtiger en bevatten alles wat onze huid nodig heeft. Doeltreffende crèmes, therapeutische oliën, geuren en grondstoffen rechtstreeks uit de natuur van alleen de beste kwaliteit. Producten met voedende eigenschappen, precies zoals de natuur bedoelt heeft. En alle producten zijn handgemaakt!

Prijs: €49,50