kruidenstempel-massage

De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Dit zijn buideltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bevatten, met een helende werking. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

De massage met de warme en vochtige kruidenstempels bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling, geeft verlichting aan vermoeide en stijve spieren, werkt aderwand verstevigend, maakt onderliggende blokkades vrij zodat de energie weer kan stromen, bevordert het afvoeren van afvalstoffen en heeft een reinigend effect op de organen. Naast ontspannen dient kruidenstempelmassage ook als hulp voor stressvolle momenten en wijst de weg naar innerlijke balans. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is.

Wat kunt u verwachten bij deze massage

De ongebruikte kruidenstempels worden in een stoompan tot ongeveer 45 graden celsius opgewarmd. Eerst wordt er een warm kompres op de rug gelegd om de poriën te laten openen. Vervolgens wordt de achterzijde van uw lichaam gescrubd. Het reinigt de huid en ontdoet deze van dode huidcellen en oneffenheden. Tevens stimuleert het de doorbloeding van de huid. Nu is het tijd voor de warme kruidenstempels. Hiermee wordt het lichaam ‘gestempeld’ en gemasseerd, zodat de helende effecten van de warme kruiden tot diep in de onderliggende weefsels kunnen trekken, zelfs tot in de organen. Terwijl de stempels tussendoor worden opgewarmd, wordt met de hand en warme massageolie gemasseerd. Een heerlijk ervaring met een diep ontspannende werking.

Prijs: €49,50

provoet-kleur-80