Het ritme en de rust van Hawaï

Een heerlijke zomerse massage in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die uw spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en uw zintuigen stimuleren. Een geweldige ervaring voor het hele lichaam dus. En voor uw geest. Na deze massage voelt u zich fris, sterk en herboren.

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï. De massage helpt lichamelijke en geestelijke stress los te laten, herstelt de vitaliteit en verbetert de doorbloeding van de spieren en spijsvertering.

Deze massage is een aanrader voor massageliefhebbers en wordt ook wel “the dance of massage” genoemd.

Tijdens de Lomi Lomi massage wordt de achterzijde van het lichaam (rug, armen, handen en benen) gemasseerd met lange en vloeiende bewegingen. Elke massagegreep gaat vloeiend over in de volgende en is een intense vorm van bodywork. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van het zachte deel van de onderarmen, handen en de vingers.

Stukje historie van de lomi lomi massage:

Lomi lomi was een “secret” massage. Het is misschien voor veel masseurs nog steeds een massage waarvan de geheimen nog niet allen zijn prijsgegeven.

Een lomi lomi werd doorgegeven van generatie op generatie, kinderen werden hiervoor al op een jonge leeftijd uitgekozen. Afhankelijk van het moment waarop zij waren geboren werden ze gekozen als “helers” (Kahuna lā’au lapa’au) en opgeleid.

Er zijn verschillende vormen van Lomi Lomi, afhankelijk van het land waar lomi lomi wordt gegeven zijn er “aanpassingen” gemaakt. Oorspronkelijk is het 80% gebed en 20% massage maar het is nu meer bekend als massage dan gebed. De twee bekendste massage vormen zijn “Temple Style” en “Auntie Margaret’s Style” De massage past uitstekend in ons aanbod omdat de nadruk ligt op ontspanning en wegnemen van negatieve emoties, het lichaam wordt rustig en stress wordt losgelaten.

massagesDuurPrijs
Lomi Lomi Hawaïaanse lichaamsmassage30 min.€35,00
Lomi Lomi Hawaïaanse lichaamsmassage60 min.€60,00