Een ware oase van heerlijk zoete geuren, ontspanning en pure wellness voor onderbeen en voet! Tijdens de Lovely Sabuni pas ik een diversiteit aan massages toe. Een zeepmassage, Loofah-zeep massage en een schelpmassage.

Handgemaakte natuurlijke zepen

Het diepe aroma van de natuurlijke zepen zorgen direct voor onmiddellijke ontspanning tot diep in de vezels van vermoeide spieren. De handgemaakte zeep verzacht en hydrateert de huid en bevatten veel voedende mineralen. De zeep heeft een zacht en romig schuim en is geschikt voor ieder huidtype.

Loofah zeep

Loofah zeep is een zeep gemaakt om al uw zintuigen te stimuleren. Loofah, is een spons die bestaat uit een vezelige structuur van een volwassen gedroogde vrucht. De natuurlijke loofahs zijn gevuld met zeep en gemaakt van hoogwaardige essentiële oliën en parfum oliën.

De loofah zeep wordt gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren. De zeep reinigt en herstelt de huid, waardoor er een fluwelen zachtheid van de huid ontstaat.

Schelpmassage

Een schelpmassage is een heerlijk ontspannende warmtemassage. De massage wordt gegeven met twee verschillende, soorten speciaal gepolijste zeeschelpen, uit de tropische zeeën van de Gili Eilanden. Een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warm water samen met etherische oliën. Er worden ritmische strijkbewegingen over de huid gemaakt met de schelpen en handen.

De behandeling:

  • Massage en wassing van romige natuurzeep
  • Massage en wassing met loofah zeep
  • Scrub met olierijke dode zee scrubcreme
  • Schelpmassage
  • Verfrissende waslotion
  • Incremen van een body butter

De behandeling is in verschillende geuren toe te passen en kunnen in overleg gekozen worden.

Prijs: €49,50