De onderbeen & voetmassage is bedoeld om te geven als ontspanning; via de voeten en benen werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Een onderbeen-, voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestroom in het lichaam. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en klieren van het lichaam. Hierdoor is het effect van een goede voetmassage enorm.

Een Onderbeen & voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten wil laten verwennen.

Door het ontspannende effect van een voetmassage voelt u de spanning van zich afglijden wat een positief effect heeft op uw algehele welbehagen. Voordat ik begin met de voetmassage krijgt u een voetenbad van lavendel. U zult merken dat u hierdoor direct ontspant. En ik eindig mijn behandeling met een verzorgende crème.

Zwangerschap en massage

Zwangerschap is geen reden om uzelf een voetmassage te onthouden. Integendeel, uw lichaam maakt juist nu overuren in deze periode en massage is een meer dan welkom rustmoment. Tijdens de zwangerschap is massage mogelijk, hoewel het aan te raden is tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap nog geen gebruik te maken van massage.

Mocht u een medische klacht hebben, overleg dan eerst met uw arts. Meld deze medische klachten vooraf.

Prijs: €27,50