Herfst-winter arrangement gezicht Inclusief rug massage

Duur: 60 min Prijs: € 49,50 De huid wordt continu blootgesteld aan kou, schraalheid en verwarming. De huid verliest op deze manier snel zijn vocht en reserves. Een comfortabel gevoel is dan vaak ver te zoeken. Deze herfst-winter arrangement hydrateert en hersteld de huid. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een lijnzaad masker.…

Lees meer

Reinigings­behandeling

Reiniging van het gelaat, vaposone, verwijderen van oppervlakkige onzuiverheden, masker, warme kompressen en eindigend met een verzorgende dagcrème. Prijs: € 49,50 Duur: 60 min.

Gezichts­behandeling compleet

Diepte reiniging van het gelaat, epileren/harsen, vaposone, verwijderen van oppervlakkige onzuiverheden, peeling, massage van gezicht, hals en decolleté,  masker en eindigend met een verzorgende dagcrème. Prijs: € 59,50 Duur: 60 min.

Seizoen­behandeling Zomer

Compleet zomer seizoenbehandeling. Bestaande uit facewash, reiniging met een Konjac spons, serum ampul, pilmasker, drukpuntmassage en de behandeling wordt afgesloten met hyaluron skinbooster De Konjac spons is een 100% natuurlijk product van de wortels van de Konnyaku plant. Deze heeft een van nature hydraterende vezel, houdt geen bacteriën vast, is alkalisch (hoge pH-waarde) wat onzuiverheden en overtollig…

Lees meer

Relax arrangement

Pure ontspanning en even tot rust komen. Een complete behandeling bestaande uit diepte reiniging, epileren/harsen, vaposone, peeling, massage van gezicht, hals en decolleté, serum ampul, masker en eindigend met een verzorgende dagcrème. Inclusief hand of voet massage tijdens het intrekken van het masker. Prijs: € 82,50 Duur: 120 min.

provoet-kleur-80