Magnetic UV Gelpolish. Het systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. Voor vrouwen die perfecte natuurlijke nagels eisen, alle ‘huismiddeltjes’ al hebben geprobeerd en toch geen kunstnagels willen. De Gelpolish groeit met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 3 a 4 weken is dan ook nodig.

Bent u helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wilt u geen kunstnagels?

Magnetic biedt met Gelpolish dé oplossing! Hiermee garandeer ik u prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.

Magnetic Gelpolish blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. Dit is wat het systeem zo geschikt is… de gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na 2 minuten in een UV lamp is de Gelpolish uitgehard. Een ideaal product voor klanten die geen kunstnagels willen.

Wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels!

Gelpolish is eenvoudig aan te brengen en daardoor ook ideaal voor op de teennagels. Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 4 tot 6 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Keuze uit één van de trendy kleuren en u kan zeker gezien worden met open schoenen. Na de behandeling zijn de nagels direct droog en krasbestendig, u kunt weer snel en tevreden de deur uit.