Wil jij een lang houdende kleur op je natuurlijke nagels met daarbij het voordeel dat je nagels meteen wat versteviging krijgen? Dan is Gelpolish wat voor jou!

Wat is gelpolish?

Gelpolish is een sterke elastische gel in vele kleuren leverbaar, die heel dun kan worden aangebracht. Deze gelpolish geeft versteviging aan je natuurlijke nagels. Door het aanbrengen van dunne laagjes, te weten een base coat, building base, twee laagjes van een kleur naar keuze en een topcoat, wordt de nagel steviger en de natuurlijke vorm mooi glad en strak. Omdat deze laagjes zeer dun zijn blijft je natuurlijke nagel ook dun. De gelpolish op de natuurlijke nagels kan zo minimaal 3 weken blijven zitten, zonder zijn glans te verliezen.

Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel gewoon door groeit, zal er uitgroei ontstaan van de Gelpolish. Om die reden is het aan te raden om, tussen de 3 a 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. De gelpolish wordt verwijderd tot aan de building base en weer opnieuw opgebouwd met building base en gelpolish. Op deze manier wordt de natuurlijke nagel bespaart van schadelijk vijlen.

Rubberbase

Mocht de gelpolish alleen niet genoeg stevigheid bieden of is de hechting niet optimaal, dan raad ik de rubberbase aan. Deze wat dikkere gel is net als de gelpolish zeer dun aan te brengen. De Rubberbase kan ik gebruiken als basis voor een goede hechting zodat dat chippen van de nagel eigenlijk niet meer mogelijk is of kan ik de rubberbase als mooie nude laag plaatsen. Rubberbase heeft een scala aan nude kleuren die heel mooi op zich zelf te dragen zijn of als basis van een mooie klassieke french of ombre nagel.

Het voordeel van de Rubberbase is dat het langer kan blijven zitten op je natuurlijke nagels. Afhankelijk van hoe vervelend jij je uitgroei vindt na een aantal weken, kom je tussen de 3 en 5 weken voor een nabehandeling. Deze rubberbase is heel geschikt voor dames die geen kunstnagels van acryl of polygel willen hebben, maar wel de eigen nagels willen verstevigen en lang willen laten groeien.

Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om minimaal 2 maal daags, nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig oliën zorgt voor een goede houdbaarheid en flexibiliteit van het product en het voed je nagelbed en nagelplaat. Deze olie is in de salon verkrijgbaar.

Gelpolish plaats ik alleen bij personen boven de 18 jaar.

Voordelen van gelpolish en/of rubberbase:

  • Is sterker dan nagellak
  • Is dunner dan een kunstnagel
  • Is flexibel als een natuurlijke nagel