Gezicht harsen

Uw gezicht is het onderdeel van uw lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan uw identiteit: “The face is the mirror of the mind”. Het verzorgen van uw gezicht geeft u meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat u kunt uitstralen wie u wilt zijn. Het ontharen van het gezicht kan onderdeel zijn van uw gezichtsverzorging. Het gezicht ontharen kan op diverse manieren waaronder epileren, harsen en scheren. Het epileren van uw gezicht kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig heb ik een oplossing voor deze ‘probleempjes’: laat uw gezicht harsen!

Door het harsen van het gezicht bent u in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij Voetzorg Vlinder kunt u uw gezicht laten harsen op een uiterst professionele manier.

Harsen van het lichaam

Bent u ook helemaal klaar met het scheren van uw benen, armen, oksels of rug? Het laten harsen is de oplossing! Na een behandeling zal uw lichaam weer mooi glad en schoon zijn. Uw lichaam is letterlijk nog nooit zo zacht geweest. Wekenlang een gladde huid klinkt als muziek in de oren.

De warme hars wordt met behulp van een harsroller of spatel op de huid aangebracht en met een strip tegen de haargroei in van de huid eraf getrokken. Dankzij de warmte verwijden de poriën zich, wat het ontharen vergemakkelijkt. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Uw haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heeft u nooit meer last van die vervelende stoppels!