LCN Wilde-Pedique

Moderne, cosmetische teennagelcorrectie
Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat onze voeten dag in dag uit ons volledig lichaamsgewicht moeten dragen? U zult begrijpen dat uw voeten letterlijk en figuurlijk constant onder druk staan. We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen uitpakken. Nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken laten ons toe om naar blijvende individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van cosmetische voetverzorging.

LCN WILDE PEDIQUE Silver Plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. Met LCN Wilde Pedique silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op een verantwoorde wijze. LCN Wilde Pedique silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.


LCN Wilde Pedique Silver Plus & Mycose Nagels

LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werkingtoegeschreven. welke de reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur of spray. De mykosept tinctuur is verkrijgbaar in de praktijk.


LCN Wilde Pedique Silver Plus & French Pedicure

LCN Wilde Pedique silver plus kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy “French” is bijzonder geslaagd. Om dit effect te verkrijgen wordt LCN Wilde Pedique silver plus ‘pink’aangewend in combinatie met de FM Pearl White aan de nagelrand.

Het spreekt voor zich dat de LCN Wilde Pedique silver plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient deze regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een nieuwe afspraak!