Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om uw look met minimale inspanning te upgraden. U hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heeft u aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heeft u van nature geen weelderige wimpers of volle wenkbrauwen? Of heeft u geen zin meer om elke dag met mascara aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die uw wimpers en wenkbrauwen langer én voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wimpers en wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan.

Zelfs wanneer u een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van uw wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt uw blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt u s’ochtends een hoop tijd en u hoeft u nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal!

Wat kunt u verwachten van het verven van uw wimpers en wenkbrauwen?

Weelderige wenkbrauwen zijn weer terug van weggeweest. Denkt u dat deze look niet voor u is weggelegd? Think again, want verven maakt de wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere look. Denk bovendien eens aan alle tijd die u bespaart omdat u niet meer in de weer hoeft met wenkbrauwpotlood en -poeder. De verf houdt tot wel 6 weken, maar vervaagt naar verloop van tijd wel iets. Voor een intense look herhaal u uw verfbeurt daarom regelmatig. In de salon kunt u zelf de kleur uitzoeken die u het mooist vindt, of die het best bij uw huids- en haarkleur past. En lig u toch in de stoel? Laat u wenkbrauwen dan meteen bijwerken, epileren of harsen. Zo is uw gezicht in één bezoekje helemaal af.